Oranjeplein 12 - 5175 BE - Loon op Zand

Al van jongs af aan heb ik een grote liefde voor dieren. En dan met name voor honden. Ik heb graag dieren om me heen. Dat blijkt ook uit de schare dieren die bij thuiskomst op me wacht, honden, poezen en vogels. Ze brengen me plezier en maken me gelukkig.

Ik koesterde altijd de droom om met dieren te gaan werken. Met het volgen van de opleiding Hondentoiletteren en het openen van mijn eigen trimsalon, gaat die wens in vervulling. En kan ik van mijn hobby mijn beroep maken.

Op 1 september wordt Trimsalon Jazz geopend. Vanaf dan is dat hét adres in Loon op Zand en omgeving voor de complete vachtverzorging van jouw hond. Ik beschik over de juiste materialen, diploma’s en vaardigheden om je hond vakkundig te kunnen verzorgen. Want trimmen is niet alleen een vak, maar ook een ambacht. Dat moet je zien en kunnen!

Uiteraard staat daarbij het welzijn van de honden voorop. Ik neem ruim de tijd voor de behandeling van jouw hond, zodat hij alle aandacht krijgt die hij verdient. Want als jouw hond de trimsalon verlaat, vind ik het belangrijk dat hij dat doet met een kwispelende staart!

Ik hoop jullie binnenkort te zien bij Trimsalon Jazz!

Groeten,

Bram


Opleiding: Hondentoiletteren Huisdier Kennis Instituut, Bunnik
Specialisaties:

  • Ras- en specialisatie-opleiding vachtverzorging en trimmen van ‘Poodles en Doodles’
  • Specialisatie opleiding Asian Fusion
  • Petit basset griffon vendéen
  • Ruwharige Terriërs

Uiteraard houd ik de nieuwste ontwikkelingen in mijn vakgebied bij via vakliteratuur, scholingen, cursussen en vakdagen.