Oranjeplein 12 - 5175 BE - Loon op Zand

Trimsalon Jazz

 

Trimsalon Jazz is een modern bedrijf dat van alle gemakken is voorzien, en waar hygiƫnisch en met liefde voor de honden gewerkt wordt. Voor alle honden neem ik ruim de tijd, zodat ze de volle aandacht krijgen. Ik vind het belangrijk dat een hond zich veilig voelt en de omgeving vertrouwd is. Daar investeer ik in, en om die reden werk ik dan ook alleen op afspraak.

Wanneer jouw hond voor de eerste keer naar de trimsalon komt, spreken we samen de behandeling door en zal ik ook vragen stellen over de gezondheid van jouw hond. Het is namelijk belangrijk om te weten of jouw hond een gezondheidsprobleem heeft. Hoe klein ook, ik hoor het graag, want dan kan ik daar tijdens de verzorging rekening mee houden.

In dat gesprek vertel ik je tevens hoe vaak ik verwacht dat een trimbeurt nodig is. En uiteraard kun je ook zelf vragen aan me stellen. Wanneer we alles doorgesproken hebben, laat ik je hond eerst aan de omgeving wennen. Daarna start de vachtverzorging. Deze bestaat uit de basisbehandeling en het borstelen, trimmen en wassen van de vacht.