Oranjeplein 12 - 5175 BE - Loon op Zand

Trimsalon Sprang Capelle

Trimsalon Sprang Capelle

Hondentrimsalon Sprang-Capelle.

Ook voor het trimmen van honden uit Sprang-Capelle ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt bij Trimsalon Jazz terecht voor een vakkundig advies en de beste verzorging voor jouw hond.

Het is van groot belang dat honden regelmatig een bezoek aan een trimsalon brengen. Je kan terecht bij Trimsalon Jazz voor het wassen, knippen, scheren en plukken. Tevens knippen we de nagels en indien nodig knijpen we de anaal klieren uit. Als je hond regelmatig verzorgt wordt, zul je zien en merken dat zijn vacht in een goede conditie zal zijn.

Op onze website willen wij je graag informeren over onze werkzaamheden. Hoe wij werken en wat de mogelijkheden zijn voor jouw viervoeter.

Vanzelfsprekend wil je weten bij wie je jouw hond achterlaat. Om die reden nodigen wij jou graag uit in onze Trimsalon en geven wij je graag een rondleiding door onze hondentrimsalon. Zo kunt je zien waar jouw viervoeter terecht komt en wordt behandeld.

Onze trimsalon voldoet ruim aan de hoogste kwaliteit en hygiëne voorschriften die wij graag met je delen.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch, per mail of door middel van het contactformulier.