Oranjeplein 12 - 5175 BE - Loon op Zand

Trimsalon Tilburg

Trimsalon Tilburg

Voor Trimsalon Tilburg zit je bij Trimsalon Jazz goed. Wij zijn een kleinschalige trimsalon waarin de rust en aandacht voor hond voorop staat.

Hondentrimsalon Jazz staat voor vakmanschap. Wij werken in onze trimsalon enkel met professioneel apparatuur en materiaal. Onze passie is liefde voor de dieren waardoor we ongekend veel geduld hebben. Het is en blijft geweldig om honden te verzorgen.

In onze hondentrimsalon is jouw hond in goede handen. Wij nemen de tijd die jouw hondje nodig heeft, waardoor we ook prachtige resultaten krijgen. We vinden het belangrijk dat jouw viervoeter zich kan ontspannen en met een kwispelend staartje naar huis gaat.

Je kan terecht bij Trimsalon Jazz voor het wassen, knippen, scheren en plukken. Tevens controleren we de oren, de nagels en de anaalklieren. Als het nodig is knippen we de nagels en maken we de oren en anaalklieren schoon.

Voor een goede trimsalon in de omgeving van Tilburg ben je bij ons van harte welkom. We nodigen je graag uit om langs te komen en te zien, wat wij jou en jouw trouwe viervoeter te bieden hebben.

 

Trimsalon
hondentrimsalon
hondentrimsalon tilburg
Beste trimsalon in Tilburg